Shiatsu stoelmassage

Qi Studio

praktijk voor shiatsu

Ianthe van Wageningen

Shiatsutherapeut te Delft

mail: info@qistudio.nl

Heb jij behoefte aan een kort moment van rust? Of zit je veel achter een computer en wil je nek en schouderklachten of RSI voorkomen? Dan is een shiatsu stoelmassage is een makkelijke en fijne manier om even helemaal te ontspannen. Dat kan bij Qi Studio in de praktijk. Maar stoelmassages zijn ook heel geschikt om op locatie te ontvangen. Zo kunnen werknemers op de werkplek, tussen het werk door, ontspannen en weer opladen. En een stoelmassage is ook heerlijk voor bezoekers van evenementen.

 

stoelmassage Rotterdam Den Haag Delft

Stoelmassage

Bij de stoelmassage gebruik ik een verkorte vorm van shiatsumassage. De stoelmassage zorgt voor een ontspannende massage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. Altijd afgestemd op wat jij specifiek nodig hebt.

 

Bij de stoelmassage maak ik gebruik van duimdruk, palmdruk en strekkingen, zodat de energie in het lichaam weer vrij kan gaan stromen. (voor meer informatie zie ook wat is shiatsu).

 

Waar

Een stoelmassage is vrijwel overal mogelijk. Een plek waar de massagestoel neergezet kan worden is genoeg en het is voor bijna iedereen geschikt. Het is een massage die over de kleren heen plaatsvindt. Een stoelmassage duurt zo'n 20 minuten.

 

In de praktijk

Je kan altijd een afspraak maken voor een stoelmassage in de praktijk. Ben je zzp-er en zou je wel vaker een massage willen ontvangen, bijvoorbeeld omdat je last van je schouders hebt, doordat je veel achter de computer zit? Rittenkaarten voor meerdere massages zijn mogelijk en geven je een leuke korting. Heb je interesse, doe dan eens navraag. Voor de prijs zie tarieven.

 

Bij evenementen

Shiatsu stoelmassage is heel geschikt om eenmalig in te zetten om de bezoekers van het evenement of de stand wat extra's te bieden. Het geeft een rustmoment, waarna ze weer gevitaliseerd verder kunnen.

 

Bedrijfsmassage

Shiatsu stoelmassage kan heel goed helpen om beroepsziekten zoals burn-out en RSI evenals andere klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen. Met de stoelmassage kun je spanningsklachten als gevolg van stress of een eenzijdige of niet optimale werkhouding voorkomen. De stoelmassage werkt vooral ontspannend en preventief.

 

Stoelmassage kan, bij beginnede klachten, ook de genezing ondersteunen. Tijdens de massage kan altijd extra aandacht gegeven worden aan klachten in het rug en schoudergebied en armen van degene die in de stoel zit. Door regelmatig een stoelmassage te ontvangen verminderen de klachten en wordt voorkomen dat kleine klachten erger worden.

 

Kosten en vergoeding bij bedrijfsmassage

Als richtlijn worden bij stoelmassage drie personen per uur behandeld. De kosten zijn afhankelijk van het aantal mensen, de frequentie en duur van behandelingen, en kunnen vooraf worden begroot. Je kunt altijd vrijblijvend een keer kennismaken met stoelmassage.

 

De belastingdienst heeft een speciale voordeelregeling (de WKR), waarbij werkgevers onbelaste vergoedingen kunnen geven aan hun werknemers. Ook stoelmassage en shiatsubehandelingen vallen hieronder.

 

Voor meer informatie ben je altijd welkom om contact op te nemen via info@qistudio.nl of kijk bij contact.

Shiatsu stoelmassage

Copyright © Ianthe van Wageningen 2016