Bedrijfsmassage

Zitten jouw werknemers veel achter een computer of hebben ze ander eenzijdig werk bijvoorbeeld in een magazijn, achter de kassa of balie? Wil je helpen nek of schouderklachten, RSI of hoofdpijn te verminderen? Hebben jouw werknemers soms behoefte aan een kort moment van ontspanning? En wil je hun plezier op het werk vergroten? Dan is een shiatsu stoelmassage een makkelijke en fijne manier om je medewerkers de gelegenheid te geven even helemaal te ontspannen op de werkplek. Zo bied je de gelegenheid om tussen het werk door, te ontspannen en weer op te laden. Daarnaast is een stoelmassage ook heerlijk voor bezoekers van evenementen.


Wat is stoelmassage?

Bij de stoelmassage wordt een verkorte vorm van shiatsu massage gebruikt. Dat wordt gedaan met duimdruk, druk van de handpalm en elleboog (voor die mensen die van een wat hardere massage houden) en strekkingen van bijvoorbeeld de armen. De stoelmassage helpt de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen te ontspannen.


De stoelmassage wordt door mij altijd afgestemd op wat werknemer specifiek nodig heeft en graag wil.


Het is een massage die over de kleding heen plaatsvindt.


Waar is stoelmassage mogelijk?

Een stoelmassage is vrijwel overal mogelijk. Een plek waar de massagestoel neergezet kan worden is genoeg en het is voor bijna iedereen geschikt.  Een stoelmassage duurt meestal 20 minuten, maar in overleg kan de tijd aangepast worden.


Bij evenementen

Shiatsu stoelmassage is heel geschikt om eenmalig in te zetten om de bezoekers van het evenement of om een stand wat extra's te bieden. Het geeft een moment van rust, waarna de bezoekers weer opgefrist verder kunnen.


Voor werknemers

Bij veel beroepen hebben werknemers een eenzijdige of niet optimale werkhouding of belasting. Daar kunnen ze last van krijgen. Daarom is er tijdens de massage altijd ruimte om extra aandacht te geven aan de specifieke klachten. Ook kan de manier van masseren (bijvoorbeeld harder of zachter) aangepast worden aan de wensen van de degene die in de stoel zit.


Door regelmatig een stoelmassage te ontvangen verminderen de klachten en wordt voorkomen dat kleine klachten erger worden.


Werknemers vertellen mij vaak dat ze naar hun massage uitkijken en dat hun klachten, zoals een stijve nek of hoofdpijn, minder erg zijn geworden of minder frequent voorkomen sinds ze regelmatig een stoelmassage ontvangen.

In welke regio

Qi Studio biedt stoelmassages aan in Delft en omgeving, bij bedrijven in onder andere Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam en Zoetermeer, maar ook bijvoorbeeld in Gouda of Leiden.


Kosten en vergoeding bij bedrijfsmassage

Als richtlijn worden bij stoelmassage drie personen per uur behandeld, maar hier kan naar behoefte van worden afgeweken.


De kosten zijn afhankelijk van het aantal mensen, de frequentie en duur van behandelingen, en worden vooraf begroot. Je kunt altijd vrijblijvend een keer kennismaken met stoelmassage.


Als zzp-er kan ik een tarief aanbieden dat voordeliger is dan dat van de grote aanbieders. Dit kan eventueel in samenwerking met collega's, als meer dan één masseur gewenst is.


De belastingdienst heeft verschillende regelingen, waardoor werkgevers onbelast stoemassages kunnen aanbieden aan hun werknemers. Indien van toepassing kan ik dit verder toelichten.


Voor meer informatie ben je altijd welkom om contact op te nemen via info@qistudio.nl of 06 28704078 of kijk bij contact.