Tarieven

Het wijzigen of annuleren van een afspraak is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang, daarna wordt 50 procent van het tarief in rekening gebracht. Bij annuleren korter dan 2 uur voor de afspraak of bij het niet verschijnen op de afspraak wordt 100 procent van het tarief in rekening gebracht.


De praktijkruimte is op de 1ste verdieping en de behandeling vindt plaats op een mat op de grond. Geeft dit problemen, bijvoorbeeld omdat je moeilijk kan traplopen, laat het weten, dan kunnen we op een andere locatie afspreken.


Betalen doe je via iDEAL of bankoverschrijving.


Shiatsutherapie 

eerste en vervolgconsult €65,00 vanaf 1 juni €67,50


duur eerste consult inclusief intake 1 uur en 15 minuten

voor de extra tijd van de intake worden geen kosten in rekening gebracht

duur vervolgconsult 1 uur


Shiatsutherapie is een therapeutische behandeling, die verlichting geeft bij klachten. Voor meer informatie hierover kijk bij wanneer shiatsu.


Vergoeding zorgverzekeraar

Shiatsutherapie wordt door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie kijk op het overzicht van vergoedende zorgverzekeraars op de websie van de LVNT. Raadpleeg, voor de zekerheid, ook altijd zelf jouw zorgverzekeraar.


Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig. Shiatsutherapie valt niet onder het eigen risico van de zorgverzekering.


Shiatsu ontspanningsmassage

€38,50 voor een half uur

€62,50 voor een uur


Een shiatsu ontspanningsmassage valt niet onder de beroepsvereniging LVNT en wordt niet door de zorgverzekering vergoed.